Soep actie ouderraad

Inschrijven op https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=Qqql1erboUuTg17XM9xOsgjkDJ8NIl1KvQTQB-11JXxUMVg2Mzc1M1kwMUZBUDYyRllQTEtTU0dVNS4u

Zoals vorig jaar zou de ouderraad graag opnieuw soep verkoop organiseren, een warme actie om de school te steunen voor het tuinproject van dit jaar. Door de huidige maatregelen doen we het dit jaar een tikkeltje anders: bij jullie thuis, in thema, en net zoals op televisie.

Jullie maken thuis een heerlijke spinnensoep, helemaal in Halloween thema! Jullie kunnen via het formulier hieronder soeppakketten bestellen, met daarin alle benodigde verse ingrediënten (1 pompoen, wortels, …). Jullie schrijven over, en op 30 oktober op het eind van de schooldag staan jullie pakketten klaar voor afhaling. Naast alle benodigdheden krijgen jullie ook een recept op papier, én een filmpje van juf Pascale. Als een echte Jeroen Meus zal zij tonen hoe je spinnensoep maakt. Zo kunnen jullie vooraf met de kinderen al kijken, om nadien samen aan de slag te gaan.

Je betaalt per pakket €7.50 en de opbrengst gaat naar de tuin plannen van de school. Natuurlijk mogen familie en vrienden ook soeppakketten kopen! Graag bestellen ten laatste op 19/10 zodat de ouderraad alles kan voorbereiden.

Bestellen gebeurt digitaal via dit formulier

Betaling via overschrijving op BE20 7360 6342 7556 met vermelding van naam (oudste) kind + klas.