Voor het eerst naar school…

Geplaatst Geplaatst in Nieuws

We zijn blij om binnenkort weer heel wat nieuwe gezichten te mogen verwelkomen! Vanaf de leeftijd van 2,5 jaar mag je kapoen naar school. Indien je wenst dat je kind later start, mag je na overleg met de school een later instapmoment kiezen. Voor de kinderen die ingeschreven zijn, organiseren we een wenmoment. Tijdens dit wenmoment kan je met je zoon of dochter al een kijkje komen nemen in de klas, de andere kinderen en de leerkracht leren kennen en eventuele vragen stellen aan de klasleerkracht.

Welkom op onze boekenbeurs!

Geplaatst Geplaatst in Nieuws

Kom en ontdek op 15 maart een wereld vol verhalen op onze boekenbeurs! Op zoek naar nieuwe avonturen of wil je gewoonweg verdwalen in de magie van woorden? Dan mag je onze boekenbeurs niet missen! Door jouw aankopen op de boekenbeurs draag je direct bij aan het verrijken van onze schoolbibliotheek. Hoe meer boeken er worden verkocht, hoe meer boeken wij kunnen aankopen en zo onze collectie kunnen uitbreiden!

gsm- inzamelactie

Geplaatst Geplaatst in Nieuws

Onze school neemt deel aan een gsm-inzamelactie. Deze actie wordt in de Vlaamse scholen georganiseerd door GoodPlanet Belgium, in samenwerking met Proximus en Recupel. Door gsm’s in te zamelen maken we kans op leuke beloningen! Helpen jullie ons om zo veel mogelijk gsm’s in te zamelen?Je kan deze toestellen vanaf maandag 4 maart 2024 tot en met zondag 17 maart 2024 deponeren in de inzamelbox van Recupel aan het secretariaat.

OO-Quiz

Geplaatst Geplaatst in Ouderraad


Op 23 februari komt de jaarlijkse OO-quiz er weer aan, georganiseerd door onze ouderraad in samenwerking met de ouderraad van OLVE Basis. Als je zin hebt in een ontspannende quiz met boeiende, verrassende en uitdagende vragen, nodigen we je van harte uit om deel te nemen. Schrijf je eenvoudig in door dit formulier te gebruiken. Het wordt een gezellige avond voor iedereen die van een leuke quiz houdt!

Op zoek naar een nieuwe school voor je kind?

Geplaatst Geplaatst in Inschrijvingen

Welkom op Olfa Drie Eiken; een kleine, dynamische en warme school. Samen zetten we stappen om te
leren, te groeien, om de persoonlijkheid en talenten van elk kind verder te ontplooien, om te leren zorg
dragen voor jezelf en elkaar, om een plaatsje te bouwen in onze samenleving, … Laten we de wereld
samen ontdekken! Want leren is groeien en groeien is leren. Dit trachten we dagelijks te realiseren vanuit onze vier pijlers: communicatie, respect, welbevinden en positiviteit.

Wil je onze school verder leren kennen? Kom dan zeker langs op onze kijkdag!